Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš národ: Národ prorostlý dějinami, národ plný kulturních památek. Také plný krásné krajiny. Ano tak krásná je ta země Česká, země Česká domov můj, ale teď otevřme oči.

Cituji státní hymnu: Kde domov můj? Tak a jsme tam kde jsme nechtěli. Toto si říkají lidé kteří bydlí uprostřed romského ghetta. Lidé kteří musí každodenně se bát o své děti. Lidé kteří jsou zavření v domě pod důvodem, že po nočních ulicích se procházejí skupinky romů. Mě osobně nic neudělali, ale proč mám čekat až se něco stane? Co když bude pozdě? Co když zrovna vaše dítě bude obětí diskriminace od romů? Také máme přihlížet jak Rusové si u nás chodí pást prostitutky, jako kozy na louku? Jak sem z Asie pašují denně veliké množství nekvalitního zboží, kterým zasahují do finančního dění našeho státu? Copak jsme Hedvábná stezka? A také máme nechávat, ať si tu Asijští spoluobčané zakládají psí farmy, jako kdybysme byli země tak zoufalá, abyjsme jedli i nejbližšího přítele člověka?

Tak to tedy nejsme a ani takový nebudeme, jsme Češi a nemusí k tomuto přihlížet! Češi plný česti, tak buďme pospolu a nenechme svůj národ klesnout až na dno. Říkáte si, že přeháním...ale co když ne? A jestli ano tak to tak stejně jednou bude, pokud nezakročíme a jednou zkončíme jako pouhý státeček a hanba na mapě. Pomalu se staneme obyčejnou zemí a ostatní státy z nás budou těžit a budeme na nich tolik závislí, že pokud se potopí oni tak i MY! Budeme skrýš pro drogový maniaky a lidé už budou jen vzpomínat na tu Krásnou zemi, zemi krásnou domov NÁŠ!

 

     URČITĚ NECHCETE, ABY TO TAK BYLO...!